Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Naz'ın çağrısına sessiz kalmadılar

Naz

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri Erdek'in Narlı Mahallesinde ikamet eden Akdeniz Anemisi hastası ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi Naz Yakak'ı ikamet ettiği konutunda ziyaret etti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri Erdek’in Narlı Mahallesinde ikamet eden Akdeniz Anemisi hastası ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi Naz Yakak’ı ikamet ettiği konutunda ziyaret etti.
Kızının durumuyla ilgili AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaçar ve yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Naz Yakak’ın babası Kahraman Yakak “En büyük sıkıntımız yakın bölgemizde tam teşekküllü bir hastane olmadığı için başka illere gidip gelmek zorunda kalmamız. Naz’ın yüzde 70 engelli durumundan dolayı engelli arabası alamıyoruz. Çünkü bu oranın yüzde 90 olması gerekiyor. Kızımı hastaneye götürürken araç bulamıyorum. Bağışıklığı zayıfladığı için kan nakli yapılması gerekiyor. İyi beslenemediği için vücudu güçsüz düşüyor. Benim küçük kızım şu an 24 kiloda’’ dedi.
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaçar ise konuşmasında “Elimizden geleni yapacağız. Allah’ın izni ile hep beraber Naz kardeşimizi sağlığına kavuşturacağız. Sadece yaptıklarımızdan değil; yapmadıklarımızdan da sorumluyuz. Naz’ın tekrar sağlıkla gülümseyebilmesi için 8 Şubat 2015 tarihinde Bandırma’da 8.30 ila 16.30 arasında Cumhuriyet Meydanında Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenleyeceğiz. Herkesi kan vermeye bekliyoruz.’’şeklinde konuştu.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false